de Zilverbank - Expertise van Mickey de Rooij    
 
de Zilverbank
   06 - 11 480 930
   info@zilverbank.nl
Expertise

Mickey de Rooij is sinds 1992 dagelijks met zilver bezig en volgde in 1995 de juweliersopleiding in Schoonhoven. Vanaf 1996 is zij begonnen met het opstellen van taxatierapporten aanvankelijk in overleg met zilverexperts. Door haar inmiddels grote zilverkennis begon Mickey in 1998 met haar zilvercursussen die inmiddels ruim 800 deelnemers kent.

In 2003 bedacht zij de tentoonstelling Glansrijk Gewonnen, een tentoonstelling over zilveren en verzilverde prijsbekers, medailles en penningen. Deze tentoonstelling vond plaats in het zilvermuseum Schoonhoven, Zilvermuseum Sterckshof in Antwerpen, het Westfriesmuseum Hoorn en het Cavaleriemuseum in Amersfoort.

In 2005 trad Mickey de rooij toe tot de Nederlandse Zilverclub, www.stavelij.nl
  Mickey de Rooij  
  Regelmatig wordt haar experstise geraadpleegd door de media. Zoals experstise bij zilverartikelen of het geven van haar mening ten aanzien van bijvoorbeeld de koers van oud gebruikt zilver of het beantwoorden van vragen van luisteraars van een radioprogramma.

Naast grote deskundigheid op het gebied van zilver, is ze als expert inzetbaar op het gebied van kunst en kunstnijverheid, buitenplaatsen en kastelen.
 
         
 
    Home   |   Contact   |   Restyling & Realisatie: DG Graphic Design © 2011-2018